16ο Συνέδριο της Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ: ο συν. Χρίστογλου στο βήμα.

16ο Συνέδριο της Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ: ο συν. Χρίστογλου στο βήμα.

Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών 14/4/2016

Χθες ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το 16ο Συνέδριο της Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ, όπου εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους συναδέλφους για την εκλογή τους και θα επιδιώξουμε συνεργασία μαζί τους, με προτάσεις και παρεμβάσεις.

Δύο λόγια για τη διαδικασία. Η Π.Ο ΕΜΔΥΔΑΣ αποτελείται από 19 πρωτοβάθμιες οργανώσεις. Οι εκλογές για αυτές τις οργανώσεις δεν πραγματοποιούνται τη ίδια μέρα αλλά, όπως και στην προκειμένη περίπτωση, οι περισσότερες έγιναν κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς.

Οι συνάδελφοι Γκέλλυ Λιάκου,Γιώργος Χρίστογλου,Ιωάννης Χατζόπουλος

Οι συνάδελφοι Ευαγγελία Λιάκου, Γιώργος Χρίστογλου, Ιωάννης Χατζόπουλος

Η Ανασυγκρότηση Μηχανικών, σαν νέα Κίνηση, συμμετείχε για πρώτη φορά μόνο στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες της Κεντρικής Μακεδονίας (βλ. εδώ) , όπου με τη στήριξη των συναδέλφων, βρέθηκε στη δεύτερη θέση και εξέλεξε τρεις συναδέλφους, στην Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, τη συνάδελφο Ευαγγελία Λιάκου από το Ν. Θεσσαλονίκης, και τους συναδέλφους Γιώργο Χρίστογλου από το Ν. Θεσσαλονίκης και Ιωάννη Χατζόπουλο από το Ν. Σερρών .

Οι τρεις συνάδελφοι συμμετείχαν με παρέμβαση στο 16ο συνέδριο της ομοσπονδίας και στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε το ψηφοδέλτιο της Ανασυγκρότησης , συγκέντρωσε τέσσερις ψήφους και όπως ήταν αναμενόμενο δεν εξέλεξε μέλος στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Σε αυτή τη θητεία θα επιδιώξουμε τη συμμετοχή μας σε όσες πρωτοβάθμιες οργανώσεις πανελλαδικά καταστεί δυνατόν και για αυτό καλούμε όσες και όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας, να επικοινωνήσουν μαζί μας (τα στοιχεία επικοινωνίας μας μπορείτε να τα βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα).

Το συνέδριο διεξήχθη σε καλό κλίμα, όμως το γεγονός ότι οι αντιπρόσωποι ήταν υποδιπλάσιοι από το προηγούμενο (περίπου 100, εκλογικό μέτρο 25 ψήφοι ανά αντιπρόσωπο), φανερώνει τη βαθύτατη κρίση και την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει ο φορέας εκπροσώπησης των μηχανικών Δ.Υ.

12202082_10153054460386891_353092575_n

Χρειάζεται συνεπώς δουλειά με προτάσεις και παρεμβάσεις στις οποίες θα συμβάλλει η Ανασυγκρότηση Μηχανικών.Η διαμόρφωση τους θα απασχολήσει τις εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου της Κίνησής μας και περιμένουμε και τις απόψεις των συναδέλφων στον προσυνεδριακό διάλογο που έχουμε ξεκινήσει (διαδικτυακά μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας εδώ).

Ας Ανασυγκροτηθούμε!

©2020 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account