Οι ανεξάρτητες παρατάξεις των μηχανικών στέλνουν μήνυμα με κοινούς συνδυασμούς για τα όργανα διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο,για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Η Ανασυγκρότηση Μηχανικών ενώνει τις δυνάμεις της με τη ΔΥΝΑ.ΜΗ με υποψηφίους από όλη τη χώρα σε ψηφοδέλτιο για την Αντιπροσωπεία ΤΕΕ (Αττική Κ. Μακεδονία Άλλες Περιφέρειες ) και το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Παράλληλα οι δύο παρατάξεις κατέρχονται σε συνεργασία με την επίσης ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Μηχανικών, με κοινό ψηφοδέλτιο για τα όργανα διοίκησης του μεγαλύτερου περιφερειακού τμήματος του ΤΕΕ ΤΚΜ. (Υποψήφιοι στο ΤΕΕ ΤΚΜ)

Ακόμη μαζί με την Ανεξάρτητη Κίνηση Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων οι προαναφερθείσες παρατάξεις παρατάσσουν κοινούς συνδυασμούς σε μια σειρά επιστημονικών επιτροπών ειδικοτήτων.

Αυτό το μήνα θα κάνουμε ένα καθαρό εκλογικό αγώνα με προτάσεις και επιχειρήματα και καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια μας για ένα Τεχνικό Επιμελητήριο που θα εκπροσωπεί μηχανικούς και όχι κόμματα!

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account