αρχείο λήψης (9)Kαταρχήν διαψεύδουμε κατηγορηματικά πληροφορίες ότι ο Κατρούγκαλος πρότεινε και σε στελέχη μας θέση
υφυπουργού 🙂 …
Για να σοβαρευτούμε όμως. Τα τελευταία χρόνια σταθερά μιλούμε για την αυτονομία του ΤΣΜΕΔΕ, την ίδρυση επαγγελματικού ταμείου,αναλογιστικές μελέτες, ανεξάρτητους συμβούλους κτλ κτλ.Μέχρι πρότινος είχαμε πρόεδρο του ΤΣΜΕΔΕ μέλος της παρούσης ΔΕ ΤΕΕ τον συν Γαμβρίλη. Κανείς δεν έκανε τίποτε για να τα δρομολογήσει όλα αυτά.Τώρα είμαστε σίγουροι ότι από τον νέοδιορισθέντα θα ξανατεθούν , όμως δυστυχώς ένα βήμα προ της συγχωνεύσεως του ταμείου στον ΕΦΚΑ.
article-0-1304A148000005DC-425_634x489
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΟΥΜΕ:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΑΝ ΚΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ??? ΜΙΑΣ ΕΛΙΤ,ΕΝΟΣ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΕ???
Η περίπτωση είναι χαρακτηριστική: ο απελθών (από το Σεπτέμβριο) δεν έκανε τίποτε γιατί ήξερε ότι θα φύγει και εκκολαπτόμενος δεν έκανε ουσιαστικά τίποτε όλο αυτό τον καιρό, για να μην βάλει το διορισμό του σε κίνδυνο.Απόδειξη είναι το γεγονός ότι στην τελευταία Α/ΤΕΕ για το ασφαλιστικό,το προηγούμενο Σ/Κ, ο πρόεδρος του ΤΕΕ από το βήμα ,δήλωσε ότι είναι περιττό να μιλήσει ο νεοδιορισθέντας…
Σας παραθέτουμε τηαρχείο λήψηςν είδηση και σας κάνουμε και την πρόβλεψη ( επειδή έχουμε και το κληρονομικό χάρισμα) ότι τώρα στο παραπέντε, θα δείτε πολλές πρωτοβουλίες-εξαγγελίες, από το ΤΣΜΕΔΕ!!!
Βέβαια αν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση εμείς θα τις ενισχύσουμε και μακάρι να προλάβουμε.
Η είδηση:
Αλλαγή διοίκησης στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ:
Σε αλλαγή διοίκησης του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ προχώρησε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος, με υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 64/09.10.2016).
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ΥΑ, ορίζεται ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων του ΕΤΑΑ ο μηχανικός Κωνσταντίνος Μακέδος του Γεωργίου, σε αντικατάσταση του Ιωάννη Γαμβρίλη ο οποίος παραιτήθηκε.
Παράλληλα, αναπληρωτής του ορίζεται ο Θεόδωρος Βασιλείου του Παύλου.
Με την ίδια απόφαση ο Κωνσταντίνος Μακέδος ορίζεται ως Α΄ Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ.). Κατά τα λοιπά παραμένουν σε ισχύ οι προηγούμενες αποφάσεις συγκρότησης των οργάνων του ΕΤΑΑ.
Πηγή: Newsletter ΤΕΕ

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account