Το νέο κτίριο του ΤΣΜΕΔΕ

Το νέο κτίριο του ΤΣΜΕΔΕ

Ένα σχόλιο από το Δημήτρη Μήτρου, μέλους της ΔΕ ΤΕΕ/ΤΚΜ

Ζητούμε εδώ και καιρό, το ΤΕΕ και το ΤΣΜΕΔΕ, να προσλάβουν με διαγωνισμό τεχνοκράτες για το ταμείο και την τράπεζα. Οι πρόεδροι ΤΕΕ και ΤΕΕ ΤΚΜ μας αγνοούσαν (και πολλοί άλλοι) και μάλιστα ο δεύτερος μίλησε στην Αντιπροσωπεία για εμμονές.
Σαράντα μηχανικοί στείλαμε επιστολή στο ΤΣΜΕΔΕ, όταν ανέλαβε ο νέος πρόεδρος και θέταμε σειρά ερωτημάτων για την τράπεζα. Απάντηση δεέν πήραμε. (Την επιστολή μπορείτε να τη δείτε εδώ.)
Στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ τον Ιούλιο (στη συνεδρίαση που έπεσε το μαύρο στη μετάδοση και το newsletter του προέδρου του ΤΕΕ ΤΚΜ δεν έγραψε τίποτα) όταν ρώτησα το συναδελφο πρόεδρο του ΤΣΜΕΔΕ, με ποιά κριτήρια επιλέχθηκαν οι μηχανικοί που στελέχωσαν το ΔΣ της τράπεζας,χαρακτήρισε την ερώτησή μου «εσωστρεφή» και ότι «τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες της εταιρικής διακυβέρνησης» στον ορισμό των μελών του ΔΣ (τη συνέχεια την ξέρετε…).Σε όλα αυτά ο πρόεδρος του ΤΕΕ απλώς θεατής (τώρα στέλνει επιστολές…).
Συνάδελφοι, τώρα που ξέσπασε ο πόλεμος των επιχειρηματικών συμφερόντων και οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, κάποιοι πέφτουν από τα σύννεφα…Νόμιζαν ότι οι διαμαρτυρίες μας θα περάσουν στο ντούκου και αυτοί θα εξακολουθήσουν να είναι βολεμένοι.Το Νοέμβριο έχουμε εκλογές.Δεν μπορούν να μας εκπροσωπήσουν! Στείλτε τους στο σπίτι τους! Ας Ανασυγκροτηθούμε!

 

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account