Μήνυμα του συντονιστή της εκτελεστικής επιτροπής της Ανασυγκρότησης Μηχανικών

Δημήτρη Μήτρου, για τη σύσταση των διαρκών θεματικών επιτροπών της Κίνησης. 

Με αφορμή τη  σύσταση των διαρκών θεματικών επιτροπών της Κίνησης θα ήθελα να σημειώσω τα ακόλουθα:

Την Ανασυγκρότηση της κοινωνίας, της οικονομίας, του κλάδου και του ΤΕΕ, δεν πρόκειται να «τη φέρει» κάποιος «θαυματοποιός ηγέτης» με το μαγικό του ραβδάκι.

Η επανεκκίνηση θα έρθει με σχέδιο και σκληρή πολυετή δουλειά, από όλους μας με υπομονή και επιμονή, όπως αποκτήσαμε τις γνώσεις και τα διπλώματά μας και όπως κτίσαμε βήμα βήμα την επαγγελματική υπόσταση,τα γραφεία και τις επιχειρήσεις μας!

Η Ανασυγκρότηση Μηχανικών επιχειρεί να βάλει ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση, με αυτή ακριβώς τη λογική.

Βρίσκει στην προσπάθειά της, εμπόδια μέσα στο επιμελητήριο, από τις παγιωμένες αντιπαραγωγικές νοοτροπίες, που βασίζονται στις προσωπικές (και όχι συλλογικές) στρατηγικές, στον κυνισμό ορισμένων και στον κομματισμό και στην «κοινωνία» των μηχανικών από την απογοήτευση , την παραίτηση και  καμιά φορά τον άτυπο ωφελιμισμό, κάποιων συναδέλφων.

Έχει όμως παράλληλα την υποστήριξη ολοένα και περισσότερων μηχανικών, όπως φάνηκε από τη συμπαράστασή τους, στις πρώτες εκλογικές διαδικασίες στις οποίες συμμετείχε!

Το επόμενο διάστημα προχωρούμε στη σύσταση των διαρκών θεματικών επιτροπών της Κίνησής μας (πληροφορίες και αίτηση μπορείτε να δείτε εδώ). Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας!

Ας Ανασυγκροτηθούμε!

 

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account