Αγαπητοί συνάδελφοι της Ανασυγκρότησης Μηχανικών.

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την αποδοχή της θέσης του Γ.Γ του ΣΠΜΕ. Δυστυχώς η γραμματεία δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τα μέλη του Συλλόγου, εξαιτίας  των δυσλειτουργιών για τις οποίες ήδη σας έχω θεσμικά ενημερώσει.  Ο ΣΠΜΕ δεν είναι τα 15 μέλη του ΔΣ, αλλά το σώμα των μελών που αριθμεί 25.000 πολιτικούς μηχανικούς. Σεβόμενος τις ανάγκες τους και αντιλαμβανόμενος την ευθύνη, υπέβαλα την παραίτησή μου στο πρόσφατο Δ.Σ, την οποία σας κοινοποιώ για να ενημερωθείτε.

Αθανάσιος Ροβήλος

Εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σ.Π.Μ.Ε. με το συνδυασμό της Α.Μ.

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Μ.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΠΜΕ

Προς το Προεδρείο και τα Μέλη του ΔΣ του ΣΠΜΕ.

Συνάδελφοι,

Μετά από την πάροδο ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την σκοπιμότητα συνέχισης από την θέση αυτή, καθώς λόγω της οικονομικής αδυναμίας του ΣΠΜΕ έχει επέλθει σοβαρή υπολειτουργία της Γραμματείας τους τελευταίους οκτώ μήνες, με αποτέλεσμα να μην είναι αντικειμενικά εφικτό, παρά την θέληση και τις προσπάθειές μου, να πραγματοποιήσω τις απαιτούμενες ενέργειες και να αναλάβω τις ευθύνες που προκύπτουν από το καταστατικό.

Για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας, αξιοπρέπειας και αισθήματος ευθύνης έναντι των 25.000 μελών του Συλλόγου, σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΣΠΜΕ.

 

Αθήνα 30 Οκτ. 2017

 

©2020 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account