Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών 14/5/2018

Στις χθεσινές εκλογές των συλλόγων των τοπογράφων μηχανικών που διεξήχθησαν σε 44 πόλεις της χώρας, η προσπάθεια των  συνδυασμών που υποστήριξε η Κίνησή μας, έτυχε της υποστήριξης των συναδέλφων ΑΤΜ και σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες. Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους!!!

Αναλυτικότερα, το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο στον ιστορικό σύλλογο ΣΔΑΤΜΒΕ, κατέγραψε πρωτιά, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα των συναδέλφων ΑΤΜ της Β. Ελλάδας, σε όλες τις κομματικές παρατάξεις, που αποχώρησαν σε αυτή την εκλογή από την προσπάθεια του ενιαίου ψηφοδελτίου, που είχε αξιόλογα αποτελέσματα στην προηγούμενη θητεία,θέλοντας να «καταγράψουν ποσοστά» για τους κομματικούς τους φορείς:

  • Ότι οι ανούσιοι διαχωρισμοί ανήκουν στο παρελθόν και μπορούμε πλέον στις εκλογές των κλαδικών συλλόγων και του ΤΕΕ, να έχουμε ενιαία ψηφοδέλτια, όπου οι μηχανικοί θα επιλέγουν όσους θεωρούν κατάλληλους να τους εκπροσωπήσουν.
  • Ότι υπάρχουν ικανοί και χρήσιμοι σε όλους τους ιδεολογικούς χώρους και είναι πιο δημοκρατικό, να μην υπάρχουν αποκλεισμοί, από κομματικούς εξωθεσμικούς παράγοντες.
  • Ότι ακόμη και οι πιο κομματικοποιημένοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν, ότι θα πρέπει να  φτάνει η φωνή των εκπροσώπων των φορέων των μηχανικών  στα κομματικά όργανα, αντί να γίνεται το αντίθετο και να ασκούν τα κόμματα έλεγχο στους θεσμικούς μας φορείς.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το μήνυμα η Ανασυγκρότηση Μηχανικών θα καλέσει όλες τις παρατάξεις των μηχανικών, σε διάλογο ώστε να υπάρξουν όλες οι θεσμικές εγγυήσεις και διευθετήσεις, για ενιαία ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογές των μηχανικών.

Σε ότι αφορά τον Πανελλήνιο Σύλλογο, η Κίνησή μας διεκδίκησε για πρώτη φορά  και πέτυχε την εκπροσώπησή της στο Δ.Σ. 

Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεργασθούμε σε αυτή τη θητεία , με όσους έχουν να προτείνουν κάτι παραγωγικό για τον κλάδο και κυρίως έχουν την όρεξη να δουλέψουν για να εφαρμοσθεί!

Ευχαριστούμε την Κίνηση ΔΥΝΑ.ΜΗ και τους μεμονωμένους ανεξάρτητους υποψηφίους, για την υποστήριξή της προσπάθειάς μας, με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια μας!

Δύναμή μας, η ηθική συμπαράστασή σας ! 

Ας Ανασυγκροτηθούμε!

© 2015 Ανασυγκρότηση Μηχανικών: σχεδιάζοντας ένα νέο ΤΕΕ

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account