Ανακοίνωση Ανασυγκρότησης Μηχανικών 29/3/2018

Η Ανασυγκρότηση Μηχανικών θα καταθέσει πρόταση– κατόπιν σχετικής προεργασίας- στο ΤΕΕ, για να επισημάνει στους αρμόδιους φορείς θέματα εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας,για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής   στα υφιστάμενα τεχνικά έργα καθώς επίσης και για τη διασφάλιση  των συναλλαγών στα ακίνητα και των σχετικών επενδύσεων, με την απαραίτητη συμβολή του κλάδου των μηχανικών.

Η διαμόρφωση της πρότασης θα γίνει σε δύο στάδια:

Στο πρώτο στάδιο που θα διαρκέσει μέχρι τις 30/4, όλοι οι συνάδελφοι θα μπορούν να καταθέσουν ιδέες, σκέψεις, και προτάσεις με την εγγραφή τους στη σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα εργασίας που έχουμε δημιουργήσει, (εδώ , απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή σε διαδικτυακή εφαρμογή). Επίσης μπορούν να εγγραφούν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους  και άλλες παρατάξεις, σύλλογοι-σύνδεσμοι μηχανικών. Επίσης θα μας ενδιέφεραν οι απόψεις στελεχών υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με τα ζητήματα ασφάλειας στην κατασκευής και συντήρηση υποδομών και την ασφάλεια των συναλλαγών στα ακίνητα.  Τέλος επειδή η πρωτοβουλία αφορά και  ζητήματα νομοθεσίας , θα θέλαμε και τις απόψεις νομικών για το θέμα.

Στο δεύτερο στάδιο, με βάση και τις προτάσεις που θα κατατεθούν στο πρώτο, θα υπάρξει ένα κείμενο εργασίας, επί του οποίου θα μπορούν όλοι να προτείνουν τροπολογίες, στην ίδια διαδικτυακή πλατφόρμα, ώστε να διαμορφωθεί η τελική μας πρόταση προς το επιμελητήριο.

Περισσότερα για το σκοπό της πρωτοβουλίας, μπορείτε να δείτε στο σχετικό video.

Περιμένουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας!

 

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account