Αυτή η ομάδα δεν χάνει?

Αυτή η ομάδα δεν χάνει?

Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών 25/4/2016

Σήμερα Μ. Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ ΚΜ, για την εκλογή του προεδρείου της. Ως γνωστόν στις πρόσφατες εκλογές οι συνάδελφοι τίμησαν τη νεοσύστατη Κίνησή μας με τη 2η θέση, μετά την Αγωνιστική Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ) (ΑΣΜΗ) , η οποία κατέλαβε την 1η θέση και οριακά την απόλυτη πλειοψηφία (βλ. εδώ).

Η Αγωνιστική Συνεργασία δια των εκπροσώπων της,δήλωσε στη συνεδρίαση ότι θα ήθελε διαπαραταξιακό προεδρείο, με την…προϋπόθεση ότι θα καταλάβει όχι μόνο τη θέση του προέδρου αλλά και του γενικού γραμματέα.Οι εκπρόσωποί μας είχαν προτείνει εξαρχής να συμμετάσχουν όλες οι παρατάξεις αναλογικά με τη σειρά κατάταξης.Δηλαδή πρόεδρος από ΑΣΜΗ, αντιπρόεδρος από Ανασυγκρότηση και γενικός γραμματέας από ΔΚΜ. Η ΔΚΜ δήλωσε ότι επιθυμεί τη θέση του αντιπροέδρου.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε μετά την εκλογή προέδρου από τη Συνεργασία και συμμετείχε η Ανασυγκρότηση και η ΔΚΜ για τη θέση του Αντιπροέδρου τα προσχήματα κατέρρευσαν…Η υποψήφια της ΔΚΜ συγκέντρωσε επτά από τις εννέα ψήφους των μελών του Δ.Σ. και η υποψήφιά μας τις δύο της Ανασυγκρότησης Μηχανικών. (Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΟΔΚΜ προφανής , έγινε περίπου ότι ήθελαν να κάνουν και στον ΠΣΔΑΤΜ και απέτυχε γιατί δεν συναινέσαμε…εμμένοντας και σε εκείνη την περίπτωση στη θέση μας για διαπαραταξιακό αναλογικό προεδρείο).

Εμείς θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους ότι είτε είμαστε στο προεδρείο είτε όχι , θα συνεργασθούμε με όλες τις παρατάξεις την επόμενη τριετία για την ουσία, που είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι για τις διακριτές θέσεις.

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account