Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών-25/3/2017

Την Παρασκευή 24/3 συνεδρίασε για πρώτη φορά με τηλεδιάσκεψη η Αντιπροσωπεία της Ανασυγκρότησης Μηχανικών, στην οποία συμμετείχαν μέλη της από όλη τη χώρα!

Στη συνεδρίαση έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και εκλέχθηκε το προεδρείο της Αντιπροσωπείας της Ανασυγκρότησης Μηχανικών. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο συνάδελφος Νίκος Γκανίλας από τη Θεσσαλονίκη, αντιπρόεδρος η συνάδελφος Καλλιόπη Βλαχάκη από το Ηράκλειο Κρήτης και γενικός γραμματέας ο συνάδελφος Γιώργος Δαρδαμανέλης από τη Θεσσαλονίκη.

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες και καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη του οργάνου! Ας Ανασυγκροτηθούμε!

Την επόμενη εβδομάδα, με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό της Κίνησης, τα μέλη της Αντιπροσωπείας της, θα εκλέξουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία (27/3-31/3), το συντονιστή και τη δεκαμελή εκτελεστική επιτροπή της Ανασυγκρότησης Μηχανικών.

Με αφορμή όμως τη χθεσινή επιτυχημένη διαδικασία ,θα θέλαμε όμως να σημειώσουμε κάτι και για το ΤΕΕ:

Με πολύ μεράκι και λίγα χρήματα (15 ευρώ/μήνα), η Ανασυγκρότηση θα κινητοποιήσει τα επόμενα χρόνια,μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης και με ένα ολιγοσέλιδο καταστατικό λειτουργίας, εκατοντάδες συναδέλφων, μέσω των θεματικών επιτροπών και των οργάνων διοίκησής της. Χθες εξέλεξε μέσα σε λίγη ώρα το προεδρείο της και την επόμενη εβδομάδα θα εκλέξει με ηλεκτρονική ψηφοφορία το συντονιστή της και την εκτελεστική επιτροπή της. Την ίδια στιγμή που στο ΤΕΕ απαιτούνται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το υστέρημα των μελών του και κατά μέσο όρο… 10 μήνες για την εκλογή των προεδρείων των οργάνων του και της διοικούσας επιτροπής του!!!

Μέρα που είναι λοιπόν, θα θέλαμε να θέσουμε και ένα ερώτημα σε όλες τις παρατάξεις του ΤΕΕ, για το οποίο εμείς γνωρίζουμε ήδη την απάντησή του:

Μήπως πρέπει επιτέλους να γίνει και μια επανάσταση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας?

Εμείς αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι μπορούμε καλύτερα και θα το διεκδικήσουμε, με τους εκπροσώπους μας στα όργανα διοίκησης του Επιμελητηρίου αλλά και στους κλαδικούς συλλόγους!

Ας Ανασυγκροτηθούμε!

© 2015 Ανασυγκρότηση Μηχανικών: σχεδιάζοντας ένα νέο ΤΕΕ

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account