Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών 29/8/2018

Στην τελευταία (και μοναδική για φέτος) τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας στις αρχές του καλοκαιριού, είχαμε θέσει τις ενστάσεις μας για τη  διαδικασία ορισμού των εκπροσώπων του επιμελητηρίου στο Δ.Σ. του ΤΜΕΔΕ  και είχαμε επαναλάβει την πρότασή μας, ο ορισμός των εκπροσώπων του ΤΕΕ σε τόσο σημαντικά όργανα, να γίνεται κατόπιν προκήρυξης με όποια προσόντα θα απαιτούνται, αντί της κατανομής με βάση κριτήρια που έχουν να κάνουν με το ποσοστό που κατέγραψαν οι παρατάξεις στις εκλογές (Δείτε το ακόλουθο video):

 

Η πρότασή μας για διαγωνιστικές διαδικασίες όχι μόνο δεν έγινε δεκτή, αλλά και στον πρόσφατο ορισμό των εκπροσώπων του νέου ινστιτούτου μελετών-ερευνών και επιμόρφωσης που ιδρύει το ΤΕΕ σε συνεργασία με το ΤΜΕΔΕ, ο ορισμός των μελών του Δ.Σ. έγινε από τη ΔΕ ΤΕΕ, πάλι με τα ίδια κομματικά κριτήρια.

Εμείς απευθυνθήκαμε με πρόταση στις κομματικές παρατάξεις και αυτές όπως φαίνεται εξακολουθούν να κωφεύουν. Συνεπώς τώρα απευθυνόμαστε στα κόμματα που στήριξαν και εξέλεξαν στην ουσία αυτές τις παρατάξεις στο ΤΕΕ, με το ερώτημα:

Το αίτημα για αξιοκρατία και επιβράβευση της αριστείας, που θέτουν, είναι γνήσιο ή θα ανέχονται τα κομματικά τους στελέχη να…πράττουν άλογα?

Ας Ανασυγκροτηθούμε!

 

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account