Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών 26/1/2018

Το σαββατοκύριακο 3& 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 2η τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Είχε προηγηθεί σειρά παρεμβάσεων μας , σε συνεργασία με τις παρατάξεις ΔΥΝΑ.ΜΗ και Α.Κ.Μ.Η. και επιστολή μας προς το προεδρείο της Αντιπροσωπείας  ΤΕΕ και τη Δ.Ε. Τ.Ε.Ε. (μπορείτε να τη δείτε εδώ).

Για να είναι παραγωγική για τον κλάδο, η 2η τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας, (η 1η πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2017) ,αποφασίστηκε σε κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας της  Ανασυγκρότησης Μηχανικών,που έγινε στις 17/1 ,να λάβουμε μέχρι το Μάρτιο πρωτοβουλίες σε δυο πεδία δράσης. 

Καταρχήν σε ότι αφορά τα θέματα της της ημερήσιας διάταξης που έχει ανακοινωθεί (μητρώα, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, δημιουργία ταμείου επαγγελματικής ασφάλισης κτλ.), θα συμβάλλουμε στη σχετική προεργασία των αρμόδιων εισηγητικών επιτροπών, με νέες επικαιροποιημένες προτάσεις-εισηγήσεις, λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των άλλων παρατάξεων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ .

Το δεύτερο επίπεδο δράσης μας θα περιλαμβάνει σειρά ερωτήσεων-επερωτήσεων ,  για το τι διαδραματίσθηκε τα τελευταία χρόνια στο ΤΣΜΕΔΕ και την τράπεζα Αττικής. Θα ζητήσουμε ενημέρωση για τη λήψη των σχετικών αποφάσεων από το ΤΕΕ και να παρευρεθούν οι εκπρόσωποί μας στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ  και τους διάδοχους φορείς ασφάλισης, για να μας παράσχουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Αν θέλετε και εσείς να θέσουμε κάποιο ερώτημα μπορείτε να μας το στείλετε μέχρι τις 5/2 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  anasygkrotisi.mixanikon@gmail.com

 

 

 

©2020 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account