Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών 25 5 2017.

Σήμερα Πέμπτη 25/5 , θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΕ ΤΚΜ συνάντηση της ΔΕ ΤΕΕ ΤΚΜ, με τη νέα πρόεδρο της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ  συν.Μωροπούλου.

Η Ανασυγκρότηση Μηχανικών ζήτησε λόγω της κρισιμότητας της περιόδου για επαγγελματικά διακαιώματα και ασφαλιστικό, αντί μιας εθιμοτυπικής συνάντησης,να γίνει έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕ ΤΕΕ ΤΚΜ με τη συμμετοχή της προέδρου ώστε να τεθούν τα προβλήματα και οι προτάσεις από τα μέλη της ΔΕ, και να λάβουμε τυχόν απαντήσεις, με την τήρηση πρακτικών.

Το αίτημα μας απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του ΤΕΕ ΤΚΜ και για αυτό δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχει ο εκπρόσωπός μας στη συνάντηση.

Μετά από την αντίστοιχη συνάντηση που είχαμε προ 15 μηνών με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, οποίος ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις που δεν τήρησε (π.χ. για τη διοργάνωση διατμηματικού διαλόγου στο ΤΕΕ για τα επαγγελματικά δικαιώματα) και χωρίς να συσχετίζουμε τη στάση τη νέας προέδρου της Αντιπροσωπείας με τη δική του συμπεριφορά, θα ζητούμε στο εξής την τήρηση πρακτικών σε όλες τις συναντήσεις της ΔΕ ΤΕΕ ΤΚΜ, με τους θεσμικούς παράγοντες του ΤΕΕ.

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account