Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών 18/9/2018

Πριν από λίγο αποστείλαμε στον πρόεδρο και στη Δ.Ε. Τ.Ε.Ε. την ακόλουθη επιστολή:

Προς τον πρόεδρο και τα μέλη της Δ.Ε. ΤΕΕ

Κοιν: Πρόεδρο και τα μέλη του προεδρείου της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ

                                                  

Θεσσαλονίκη 18/9/2018  

Θέμα: « Απάντηση στην επερώτηση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών για την τράπεζα Αττικής».

Συνάδελφοι, πρόεδρε και μέλη της Δ.Ε. Τ.Ε.Ε.,

τον περασμένο Ιούνιο στη 2η τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας αυτής της θητείας, επανήλθαμε με σχετική επερώτηση, σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν όσα συνέβησαν στην τράπεζα Αττικής την τελευταία τριετία, μια και ουσιαστικά δεν υπήρχαν αυτό το διάστημα  διαδικασίες ενημέρωσης και ελέγχου των ενεργειών της Διοικούσας Επιτροπής, από την Αντιπροσωπεία.

Τα ερωτήματα που θέσαμε , αφορούν μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία της επένδυσης του ασφαλιστικού μας ταμείου στην τράπεζα Αττικής και απασχόλησαν την κοινή γνώμη και τον τύπο με σωρεία δημοσιευμάτων. Στα δημοσιεύματα αυτά γίνονται αναφορές ακόμη και σε αντικατάσταση εκπροσώπων μας στη διοίκηση της τράπεζας, μετά από απαίτηση της Τράπεζας της Ελλάδος, που είναι ένας ισχυρισμός για τον οποίο ζητούμε επίσημη απάντηση από εσάς.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. Τ.Ε.Ε. δεσμεύθηκε στη 2η τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας , ότι θα μας απαντήσει εγγράφως στα ερωτήματά μας εντός του Ιουνίου, παρόλα αυτά α δεν έχουμε λάβει ακόμη κάποιο σχετικό έγγραφο.

Συνάδελφοι,

με υπευθυνότητα ζητούμε εδώ και καιρό απαντήσεις θεσμικά , για όλα τα ζητήματα της επερώτησης, που σας επισυνάπτουμε για ακόμη μια φορά. Θεωρούμε ότι είναι καθήκον σας να μας δώσετε απαντήσεις.

Για την Ανασυγκρότηση Μηχανικών

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μήτρου

Δείτε την επερώτηση εδώ.

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account