Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών 20/11/2017.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την στάση του εκλεκτού συναδέλφου μας, που ενώ εκλέχθηκε μέλος στο  Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης  «εκτεθείς» με την Ανασυγκρότηση Μηχανικών, τελικά ψήφισε για Πρόεδρο του Σ.Α.Θ.  τον προταθέντα από την ΔΚΜ. Προφανώς, διότι εκτίμησε την προσωπικότητα, την πολυπραγμοσύνη, τη συνέπεια και την επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση του ανωτέρω στα αρχιτεκτονικά δρώμενα ! Και όχι βέβαια στα πλαίσια προσωπικών στρατηγικών, υποσχέσεων και ανταλλαγμάτων, πράγμα που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Το νέο προεδρείο είναι στην κυριολεξία ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, αφού υποστηρίχθηκε από τις κομματικές παρατάξεις της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και από την άλλη παράταξη της αριστεράς που δεν εκπροσωπείται στη Βουλή , με το αντίστοιχο μοίρασμα των θέσεων στο Προεδρείο ! Στην αντίπερα όχθη οι δύο πρώτες σε ποσοστό παρατάξεις ΔΥΝΑΜΗ και Ανασυγκρότηση Μηχανικών, που αποδοκιμάζουν τον κομματικό συνδικαλισμό, προτάσσουν τα προβλήματα των συναδέλφων και ως εκ τούτου κωλύονται στο να εξυπηρετούν προσωπικές στρατηγικές και να μοιράζουν καρέκλες εις βάρος των συναδέλφων.

Στον νέο Πρόεδρο του Σ.Α.Θ. ευχόμαστε «καλή θητεία» με μεγαλύτερη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. (από ότι στην προηγούμενη θητεία του στο Δ.Σ.), εκφράζοντας την ευχή  να μην καταντήσει ο Σ.Α.Θ. επί των ημερών του, όπως ο άλλος μεγάλος επιστημονικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης (ΣΠΜΘ). Δεν θα του ευχηθούμε όμως «καλή πολιτική σταδιοδρομία», αφού ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης στις δύσκολες αυτές εποχές, δεν χρειάζεται ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ, αλλά ΕΝΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ !

Σε όλες τις πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης του Σ.Α.Θ. για την πόλη και τους αρχιτέκτονες θα συνδράμουμε ενεργά και παραγωγικά, συνεργαζόμενοι με όλες τις παρατάξεις.

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account