Ανακοίνωση της Ανασυγκρότησης Μηχανικών, 23/11/2017.

Χθες πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση,για την ηλεκτρονική υποβολή των τοπογραφικών διαγραμμάτων στο σύστημα που δημιούργησαν και θα διαχειρίζονται η ΕΚΧΑ και το ΤΕΕ. Θα ακολουθήσουν και άλλες, σε όλη τη χώρα, για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε συνεχώς. Η υποβολή των τοπογραφικών διαγραμμάτων στην ειδική πλατφόρμα, είναι το πρώτο βήμα για τον εξορθολογισμό της παραγωγής τοπογραφικού έργου και την προάσπιση της ασφάλειας στις συναλλαγές των ακινήτων. Ένα βήμα που το επιδίωκαν οι σύλλογοι των τοπογράφων διαχρονικά. Θα πρέπει τώρα σε επόμενο βήμα να ακολουθήσει η θεσμοθέτηση του πιστοποιημένου μηχανικού που θα μπορεί να διαχειρίζεται και να διαφυλάττει υπεύθυνα τα χωρικά δεδομένα των πολιτών. Αυτό αποτελεί ακόμη μια διαχρονική επιδίωξη των φορέων εκπροσώπησής μας.

«…Το ΤΕΕ/ΤΚΜ αποτελούσε διαχρονικά βήμα δημοκρατικού διαλόγου στην ευρύτερη περιοχή…»

Μοναδική παραφωνία στη χθεσινή εκδήλωση αποτέλεσε η στάση του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ, που μεθόδευσε τον αποκλεισμό του προέδρου του ιστορικού ΣΔΑΤΜΒΕ από τους χαιρετισμούς της εκδήλωσης, επειδή ο τελευταίος είναι μέλος της Ανασυγκρότησης Μηχανικών.
Δυστυχώς χθες κάναμε ένα βήμα εμπρός και ένα πίσω…

Συνάδελφε πρόεδρε του ΤΕΕ/ΤΚΜ,

τέτοιες πολιτικές μικρότητες, δεν μπορούν να βλάψουν το ΣΔΑΤΜΒΕ που υφίσταται και δρα με την ενεργή συμμετοχή και τη συνδρομή των συναδέλφων και του ΤΕΕ/ΤΚΜ, εδώ και σχεδόν 45 χρόνια, όμως σίγουρα δεν τιμούν το φορέα που εκπροσωπείς, που ανέκαθεν αποτελούσε ένα βήμα δημοκρατικού διαλόγου στην ευρύτερη περιοχή.

©2021 Ανασυγκρότηση Μηχανικών

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account